Despre noi

      SC PRO COMPUTERS SRL este o societate infiintata cu scopul de a aduce pe piata accesorii auto dintre cele mai variate. Avand un istoric si un renume pe piata de profil, societatea noastra pune la dispozitia clientilor statii radio cb de emisie receptie, sisteme de navigatie, antene cb, instalatii xenon, alarme viper si alte accesorii auto.

      Suntem unul din principalii jucatori de pe piata statiilor radio, asigurand atat vanzarea, servicii post-vanzare cat si service, montaj si calibrare pentru statii radio cb. Ne-am format un renume prin diversitatea marcilor oferite spre vanzare, profesionalismul echipei de vanzari si tehnice, un management performant si o buna coordonare a eforturilor de impunere pe piata. Existam pentru a aduce in primul rand calitate la preturi avantajoase pentru toate produsele comercializate, pentru a asigura o buna functionare a acestora si pentru a veni in intampinarea cererii din ce in ce mai crescute a clientilor pentru statii radio cb si antene.

Pentru ca suntem constienti de fluctuatiile cererii, organizam promotii atractive pentru a putea obtine maximum de eficienta din eforturile de vanzare. Consultantii nostri de vanzari va stau la dispozitie pentru a alege cele mai bune echipamente ce se potrivesc nevoilor dumneavoastra.

Suntem profesionisti. Calitatea ne defineste. Comercializam produse pe o piata de nisa, produse care variaza de la statii radio cb, antene, sisteme de navigatie, echipamente multimedia, sisteme de siguranta si confort auto, surse de tensiune, xenon-led si altele. Prin varietatea gamei de produse acoperim o serie de nevoi pe piata accesoriilor auto. Suntem un bun partener pentru drumurile tale prin tara si strainatate.

Avem experienta si profesionalismul necesare pentru a veni in intampinarea celor mai sofisticate cerinte pe piata accesoriilor auto. Statiile radio cb si antenele sunt principalul motor al activitatii noastre. Mereu la dispozitia clientilor, etalam in magazinele noastre branduri de renume care reflecta calitatea, durabilitatea si fiabilitatea: President, Midland, Maxon, TTI, Sirio, Avanti, Yosan, Intek, Wilson, Storm, Cobra etc.

Suntem convinsi ca putem fi un partener de incredere pentru soferii romani. Alegeti STATII RADIO CB si PRO COMPUTERS, alegeti calitatea si profesionalismul.

Avantaje:

 Prevenirea si evitarea controalelor radar.
 Informatii utile legate de punctele de interes din zonele mai putin cunoscute.
 Evitarea din timp a zonelor aglomerate din orase sau din afara acestora.
 Informatii legate de drumurile in constructie sau portiunile de drum unde se efecuteaza reparatii.
 Informatii referitoare la conditiile atmosferice/meteorologice si calitatea drumului.
 Evitarea si prevenirea acidentelor rutiere.
 Informarea privind rutele ocolitoare in caz de aglomeratie, blocaje sau accidente.