Metode de plata

Statii Radio CB (statiiradiocb.com) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

Plata in sistem ramburs

  Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata online - Paypal

  Platile online prin PayPal se desfasoara in completa siguranta. Puteti plati prin intermediul contului PayPal sau puteti efectua plata direct cu cardul, chiar daca nu detineti un cont PayPal. 

In cadrul sistemului PayPal, veti introduce datele cardului o singura data, acestea fiind inregistrate si perfect securizate pe serverul PayPal.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.


Plata la sediu

Plata se efectueaza integral la sediul magazinului.

Plata in rate

Plata in 3 rate egale fara dobanda pentru comenzi de minim 300 lei. Dupa introducerea datelor de pe card, sistemul va detectat eligibilitatea cardului pentru plata in rate, apoi puteti alege numarul de rate dorit.   Banca Transilvania

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de:

  •   De 4 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate
  •   0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala                  
  •   perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile (plati la comercianti - integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc)

Sunt incluse in programul Star Card  cardurile de cumparaturi:  Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.